středa 17. srpna 2011

Nicki Minaj *LOVE*

Mám jí moc a moc ráda... je mi líto toho jakou měla minulost.. miluju její hlas a styl... jestli nevíte kdo to je... čtěte dál ;)

Základní údaje
Pravé jméno:Onika Tanya Maraj
Povolání: Zpěvačka, raperka
Věk: 26
Datum narození: 8. 12. 1984
Místo narození: Trinidad, Trinidad a Tobago
Znamení: Střelec aktuální horoskop »
 Výška: 162 cm¨

 Životopis
Narodila se roku 1982 ve městě Saint James,(předměstí hlavního města Trinidadu a Tobaga Port of Spain). Její rodina byla indo-afrického původu. Nicki musela žít do pěti let se svou babičkou, neboť její rodiče toho času hledali nový domov v Queensu. Jednoho dne za ní pak přijela její matka a odvezla si jí sebou do New Yorku.Její otec byl podle jejích slov alkoholik, bral drogy a jednou se dokonce pokusil zabít Nickiinu matku když v domě založil požár.



Minaj navštěvovala Střední školu Elizabeth Blackwellové 210, kde hrála na klarinet. Úspěšně pak absolvovala LaGuardia High School, kde se specializovala na hudbu a divadelní vystupování. Plánovala dokonce na škole i jedno pěvecké vystoupení, ale v den konání ztratila hlas.

Hudební kariéra
2007–09:
ZačátkyNicki Minaj vydala svůj první mixtape roku 2007. Nesl název Playtime Is Over a vyšel u společnosti Dirty Money Records. Později (červenec 2008) vydala svůj další mixtape nazvaný Sucka Free, pod značkou společnosti Be. V roce 2008 také vyhrála cenu na Underground Music Awards v kategorii Nejlepší zpěvačka roku. Další mixtape Minaj s názvem Beam Me Up Scotty jí vyšel v dubnu 2009 pod společností Trapaholics Records. Beam Me Up Scotty pak zaznamenal kladný ohlas na televizních stanicích BET a MTV. V dubnu 2009 se také objevila v magazínu XXL.


áá! fotka :))





Žádné komentáře:

Okomentovat