neděle 8. dubna 2012

Recenze - čokoládová maska na obličej

V minulém článku ( tady ) jsem psala o tom co jsem si koupila v H&M. Mezi těmito věcmi byla i maska na obličej s vůní čokolády.. Dneska jsem jí nedočkavě použila a zde je výsledek :)

Po rozbalení
- Pro někoho se může zdát maska ošklivá až nechutná. Pravda, má takovou tu hnědoučkou bravičku, ale ta vůně to překryje líp než dobře ;) Po takový vůni byste radši masku snědli než aplikovali na obličej. Vypadá vážně jako pravá čokoláda!

Aplikace
- V tomhle mi tato maska připadá dokonalá. Podle mě je tvrdší než ostatní masky které se vyrábější třeba v DM tudíž se velmi dobře aplikuje. Jde to opravdu skvěle. Navíc je v balení masky hodně, takže mi ještě zbylo na příště.

Smývání
- To je snad to jediné co mi na masce vadí. nemusim smývací masky. Radši mám slupovací. Ale je docela logické že čokoládová maska by jen tak sloupnout nešla. Umyla jsem to ale docela dobře, existují i horší :)

Konečný dojem
- Maska není určená proti akné atd., proto jsem byla nad míru spokojená. Jelikož maska má jenom vyčistit póry a vlastně celou pokožku, výsledek byl dokonalý. Pokožka je po smytí masky hebká, čistá a jemná. Vážně jsem měla radost :))


Celkové body
9/10
Ptáte se proč sem odebrala jedno procento?
- jediné co mi na masce vadilo bylo to smývání, jinak si myslím že znovu pojedu do H&M a koupím si jí. Tentokrát zkusím karamelouvou :)


DOPORUČUJI!

8 komentářů:

  1. Musí být skvělá!! Mně hodně zajímá ta vůně.. asi bude taky úžasná :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano je skvělá.
      - Vůně dost intenzivní, samozřejmě v dobrém :) Nečekalal jsem to, ale byla jsem mile překvapená :)

      Vymazat
  2. Tak tu bych ráda vyzkoušela!:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. masku jsem taky zkoušela a je super!!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Mmm, čokoládová. :-) Musím zkusit!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná recenze. Já mám tyhle pytlíčkové masky hrozně ráda. Nedávno jsem si koupila nějakou zahřívací taky v HáeMku, tak jsem na ni zvědavá :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. http://missbartley.blog.cz/ Ahoj Lola budem rada ak klikneš na moj nový blog:) Je hlavne o stravovaní, cvičení ale nájdeš tam aj rozne iné zaujímavé fotky a články:))

    OdpovědětVymazat