neděle 18. března 2012

Kestrin Coleridge

Ahoj :)
Připravila jsem si pro vás svůj první rozhovor a to s Kestrin Coleridge ( Karin, 15 ). Karča se mi rozpovídala jak o svém životě a škole, tak i o módě a o tom proč nechce blogspot. Karin je podle mě děsně energická a stále vysmátá  a hezká holka. A Karčou se mi krásně psalo a někdy jsme se i nasmály :) Nějdřív jsme rozhovor realizovaly přes e-mail a pak jsme přešly na lepší Skype :) A proč jsem si vlastně zvolila Karču k prvnímu rozhovoru? Protože vlastně její blog byl první, který jsem sledovala a taky proto, protože jsem chtěla udělat rozhovor s nějakou mladou blogerkou. Karči blog není vyloženě modní, ale módě možná rozumí víc než já :D Karči blog určitě doporučuji :)

Je to můj první rozhovor, takže je vidět nervozita a přeskakování tématu :D Ale myslím že docela dobrý :D



Já: Ahoj :) Začla bych tím, že bych se tě zeptala na takovou univerzální otázku... Co tě přivedlo k blogování? :)

Karin:Ahoj :). Zlomený krček kvůli, kterému jsem musela převážně ležet a sedět 3 roky.

Já: Noo, to bylo asi hodně těžké období co? Měl tvůj blog podobný záměr jako teď?

Karin: Ano to bylo, někdy jsem se už v nemocnici cítila jako doma :/... Neměl byly tam samé kusovky, animace atd*. Před 4 lety, ale tyhle styly blogu docela "jely", takže můj blog byl úspěšnější dokonce než teď.

Já: No to je mi líto :// Ale jestli už je to za tebou, tak se nemáš čeho bát :) Jak dluho si byla v nemocnici?

Karin: Není to bohužel za mnou :/. Čeká mě prodloužení pravé nohy. V nemocnici jsem předtím strávila 7 měsíců.

Já: To je špatné :// Tak držím palce. Co se týče tvého těla, seš se sebou spokojená?

Karin: Díky ;). Určitě nejsem se sebou spokojená na 100%, ale mám zdravé seběvedomí. Jsou části, které nesnáším, ale naopak ty, které mám ráda. Jako například mé oči za ty jsem ráda :).

Já: Jinak co se ještě týče tvého těla.. Máš docela štíhlou postavu. Držíš nějaké diety, nebo seš takový ten klasický lenoch co je rád za to, že takovou postavu sdědil? :D

Karin: Pokud mám být upřímná diety držím, ale bohužel ty špatné. Jeden týden jím vše co mi přijde do ruky a druhý týden nejím skoro nic. Za ten týden zhubnu docela hodně, proto někdy tuhle dietu vydržím i déle. Nikdy jsem si však nějákeho drastického Jojo efektu nevšimla. Vím, že to není správné, ale bohužel tak to u mě chodí od té doby (3-4 roky zpět) co se mi spolužáci smáli postavě

Já: Aha. No takových lidí moc neznám, to máš asi pevné nervy :D Doslechla jsem se, že tvoje vysněná škola je Obchodka. Co tě nejvíc láká za práci?

Karin: Nejspíš ano :D... Nejvíce mě láká práce učitelky na základní školy. K čemu, ale bude potřeba výška, tak snad to vyjde. Také mě vždy hodně lákala práce zdravotní sestry či laborantky. Tenhle sen se mi bohužel už nikdy nesplní. Ve zlínském kraji se totiž zrušily veškerá zdravotní lycea a tak jsem pochopitelně na žádné nemohla nastoupit. Jedinou možnosti byl gympl, ale na ten jsem si přihlášku nakonec nedala, ze strachu pozdějšího nepřijetí na vysokou školu.

Já: Páni, hezky promyšlené :D Tak přeji hodně štěstí :) Když už takhle promýšlíš věci, přemýšlela si někdy o blogspotu? Třeba se zaměřením hodně na módu? nebo tě spíš baví dávat rady? :)

Karin: Přemýšlela dost vážně, ale nakonec jsme to vzdala. Nemám čas ani chuť vytvářet zbrusu nový blog. A navíc mi na blogspotu vadí, že se tam nedají nastavovat složitější desigy. Tedy myslím, protože jsem ještě nikdy na téhle službě neviděla složitý desing kromě bílého pozadí a nějaké fotky v záhlaví... Baví se mě spíše psát jen rady, hlavně okolo kosmetiky. I když se líčím spíše příležitostně a to jen řasenkou (občas make-upem).

Já: Podle mě bys měla na módní blog, ale těch designů od tebe by byla škoda, děláš to vážně bravurně ;) Já bych se tě pořád ptala nad čím hodně přemýšlíš. Teď to bude taková otázka: S jakou celebritou by ses chtěla setkat, kdybys si mohla vybrat, a co bys té celebritě řekla?

Karin: Děkuji :). Je jích více jako Rihanna, Adam Lambert či Lady Gaga. Neřekla bych jim asi nic, protože bych byla v šoku, že je vůbec vidím. Ale asi by za mě vypadlo, že jsou úžasní atd*.

Já: Asi bych to také řekla :D Byla bych v šoku no :D Co se ti asi nejvíce líbí z Jarních trendů? Teda spíš, co budeš asi nejčastěji nosit na Jaře? :)

Karin: Z jarních trendů se mi nejvíce líbí barevné kalhoty a bíla krajka, tyhle trendy bude jistě nosit. :)

Já: Takže další otázka.. Je něco/někdo co tě v módě inspiruje? :)

Karin: Ano je. A to právě moje články v rubrice moda, kde shromažduji obrázky různých outfitů.

Já: Inspiruješ se třeba i ve městě na ulici? :)

Karin: Ano :)

Já: Jo já taky :D Je třeba i nějaká celebrite, na které se ti líbí jak se oblíká? :)

Karin: Moc se mi líbí jak se obléká Ashley Tisdale. Naopak se mi vůbec nelíbí styl Miley Cyrus. Můj šatník se, ale nejvíce podobá Kristen Stewart. Ve škole nemám pocit se předvádět v nejlepších outfitech, takže mi postačí i triko bez potisku, úzké rifle a conversky. Když jdu, ale mimo školu vemu si naopak své nejlepší outfity.

Já: Nám vždycky ve škole říkají, že škola není módní přehlídka :D Máš nějakou oblíbenou módní značku? :)

Karin: Myslíš větší? Ty nemám, jen ráda chodím do New Yorker a do Gate :)

Já: Tak to je asi všechno, na co jsem se tě chtěla zeptat :) Děkuji ti za poskytnutí rozhovoru a volného času :)

Karin: Není zač. Měj se pěkně :)



2 komentáře:

  1. To je moc hezký rozhovor :)) takový netypický, ale moc se ti poved!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný rozhovor...líbí se mi otázky, které si jí dávala:)

    OdpovědětVymazat