středa 9. května 2012

Little Wishlist

Little Wishlist


1, DŽÍNY Z H&M
To je moje první prání. Mám vybrané takové tmavě modré, ale ty na POLYVORE neměli :D Mamka slíbila že mi je koupí, mám totiž teď takovu krizi že se mi snad všechny džíny někde trhaj a nutně potřebuji nové)

2, ŽLUTÉ PLAVKY Z H&M
Mám je vyhlídnuté už z minulého roku a jsou to přesně tyhle ↑. Ještě minulý rok byla žlutá jediná brava kterou jsem nesnášela. Teď je moje nejoblíbenější společně s černou a růžovou :DD ( ne nejsem barbie)

3, ČERNÉ BALERÍNKY Z MAŠLIČKOU
Je mi jedno jestli budou z H&M, Gatu nebo Taily Weijl. Prostě černé a s mašlí. Tyhlety z H&M se mi vážně líbí)

4, SLUNEČNÍ BRÝLE
Nemusejí být přesně RayBan. V H&M mají taky pěkné brýle anebo se mi líbily tyrkysové zkládací brýle z Taily Weijl. Moje pilotky co jsem si pořídila před 2 měsíci jsou sice fajn, ale po černých toužím moc a moc.

5, BÍLY LAK NA NEHTY
Tohle se týká i mojí příští DIY. Nutně ho potřebuji na jeden návod. Mám takovej jeden od AVONu ale ten je asi 100 let starej a takovej gumovej :D je prostě nanic.

6, TAŠKA, KTEROU BYCH NOSILA I DO ŠKOLY
Strašně jsem se zamilovala do kabelky z TopShopu co má Lucy. Chci nějakou podobnou. Tahle (↑) je taky z TopShopu a je dost podobná, dost prostorná a líbí se mi i ten kratší a delší popruh. Jsem schopna za kvalitní kabelku těch 1000 Kč dát)

7, BUBBLEGUM / LIP SCRUB Z LUSH
Moje rty převážně trpí. Nutně potřebuji nějakej scrubík, moje rty jsou opravdu hnusné :D Bubblegum má taky samé kladné ohlasy takžee...

6 komentářů:

  1. Taky bych potřebovala nový džíny, tyhle vypadaj perfect) Plavky jsou nádherný! Že bys mi dala tip na další?) Mám ty růžový z H&M (jak má teď skoro každej;D), tak že bych si do páru pořídila ještě tyhle?) A ta kabelka je výborná. Mám skoro stejnou, jen trošku elegantnější, ale tahle je skvělá,)

    OdpovědětVymazat
  2. Mohla bys mi napsat Tvůj mail, nebo mi napsat na katerina.zikmundova@gmail.com, domluvíme se tam)

    OdpovědětVymazat
  3. dobrý věci :) ta taška je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Baleríny bych taky potřebovala, protože ty moje mě začali neskutečně tlačit a pokaždém nošení mám odřené nohy:D :/

    OdpovědětVymazat